Foto: EFK

Eslövs Fotofestival 2022
(Avslutad)

Välkomna till Medborgarhuset i Eslöv lördagen den 22 oktober kl. 09 - 18.
Programmet för årets fotofestival är nu klart och du hittar såväl program som presentationer av föreläsare på festivalsidan!
Du kan nu även förhandsboka biljetter till rabatterat pris!
Foto: Peter Posselwhite

Höstens program uppdaterat

Nya händelser har lagts till!

Stockfoto

Trekampen 2022 avgjord!

Eslövs Fotoklubb stod i år som arrangör av den 48:e upplagan av Trekampen. Tävlingen avslutades under trevliga former med bl.a vernissage, bildvisningar och förtäring på Medborgarhuset i Eslöv den 7 oktober

Efter att fått ta del av en härlig mix av fantastiskt fina bilder stod det klart att på första plats med 79 poäng placerade sig Vellinge Fotoklubb, på andra plats med 160 poäng placerade sig Eslövs Fotoklubb och på tredje plats placerade sig Ystads Fotoklubb med 208 poäng.

Stort grattis till vinnarklubben Vellinge Fotoklubb som även tog hem vandringspriset efter att ha tagit hem segern tre år i rad!

Stort tack till alla medverkande medlemmar och grattis till er som placerade sig i de olika klasserna och bidrog till den fina andraplatsen. Vi riktar även ett varmt tack till er som jobbat  med administrationen kring tävlingen och till bedömande klubbar som i år var Lidköpings FK, Falkenbergs FK och Varbergs FK.

Mer information och fullständiga resultat på sidan Tävlingsresultat

Foto: Inge Johnsson
220922

Offentlig bildvisning

Välkommen till bildvisning på Eslövs stadsbibliotek:
Inge Johnsson visar programmet "Fyra resor till Nepal"

Onsdagen den 28 september kl.19-21
Inträde 40:- inkl. fika
Foto: Pernilla Pedersen
220826

Höstens program 2022!

Preliminärt program för höstens aktiviteter är nu klart! Programmet hittar du här:

220415

Ny hemsida!

Den här hemsidan, www.eslovsfotoklubb.se kommer fortsättningsvis vara den enda officiella sidan för Eslövs Fotoklubb. Har du några funderingar, synpunkter eller förslag på innehåll är du välkommen att kontakta webmaster. Klicka på länken nedan för kontaktuppgifter.